Back

Home

Fler bilder

Malö 36

SÅLD

Båten såldes: 2022-01-25

Malö 36 från 2001 säljes av andra ägaren. Härlig båt som har används försiktigt av båda ägarna. En Malö 36 är av högsta kvalitet!

Årsmodell 2001
Tillverkare Malö
Plats Hamburg
Pris 175000 EUR

Komplett beskrivning

Malö 36 är verkligen en äkta Malö med fina linjer och en klassisk tidlös design. Båten andas kvalitet och är ett lysande exempel på en riktig Orustbåt. Båten lämpar sig perfekt för det seglande paret eller för familjen som ställer höga krav på såväl detaljer som helhet. Dåligt väder är inget problem, Malö 36 seglar bra även i hårdare väder.   

 

Under däck är komforten hög och inredningen i mattlackerad och handpolerad mahogny är av absolut högsta klass. Salongen är bekväm med två längsgående soffor som vid behov kan bäddas om till två extrakojer. Båten har två hytter. I den främre kabinen finns en stor dubbelkoj och gott om stuvutrymmen i form av två garderober, två skåp och två stora draglådor. På babord sida i förpiken finns även en sittplats, samt två öppningsbara portlights och en skylight som ger fint ljusinsläpp och god ventilation.

I akterkabinen finns en dubbelkoj och mycket stuvutrymmen. I sittbrunnen finns en lucka ner till akterkabinen, bara ett exempel på en av båtens alla smarta lösningar. Om styrbord vid nedgången finns en toalett med dusch, med toaletten monterad långskepps så att den kan användas på alla bogar. För om toaletten finns navigationsplats som kanske numera ofta används som "ombordkontor". Om babord vid nedgången finns ett stort och välutrustat pentry med bland annat gasolspis med ugn, två djupa hoar, rejäl kylbox och frys.

 

Detta exemplar har under större delen av sitt liv haft en ägare som används henne mycket sparsamt och försiktigt. Nuvarande och andre ägaren säljer. Båten är i mycket fint skick och är både välutrustad och kontinuerligt uppdaterad, mycket under 2021.

Data

LOA: 11.35 m

LWL: 9.45 m

Beam: 3.48 m

Draft: 1.79 m

Displacement : 7700 kg

Keel weight: 3100 kg (lead)

Engine: Yanmar 3JH3E, 40 Hp, straight shaft, 3-bladed folding propeller Flex-O-Fold

Diesel: 235 l

Water: 420 l

Septic tank: 70 l

Design: Leif Ängermark


 

Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Niklas Lindgren

Telefon: 0709-50 59 89
Ring Niklas SMS:a Skicka e-post