Back

Home

Fler bilder

Najad 391

SÅLD

Båten såldes: 2021-10-02

Najad 391 så nära nyskick man kan komma. En ägare sötvattenseglad och alltid inomhusförvarad i varm hall. Regelbundet uppdaterad. Ett båtbyggarhantverk i mästarklass

Årsmodell 1996
Tillverkare Najad varvet
Plats Lidköping
Pris 1750000 SEK

Dokument

Utrustningslista (pdf)

Komplett beskrivning

Najad 391 är av mångas tycken den finaste och bästa båten från Najadvarvet. En båt som sticker ut med det praktiska fluschade teakdäcket  och en makalös fin mahognyinreding. Detta exemplar är fantastiskt välskött och man njuter när man sätter sig i fåtöljerna i ruffen och ser sig omkring av det fina snickeriet  och den mattlackade mahognyn.  Med blanklackade utvändiga teakdetaljer, blanklackad invändig durk och  toalet så höjer du prägel på denna båt ytterligare.
En mängd uppdateringar är gjorda under åren. Med 2 Harkenrullar till förseglet en peke som gör ombordstigning enkel uppdaterade Andersen vinchar, bogpropeller mm gör att du enkelt klarar denna båt på minimal besättning.
En  ägare, sötvattenseglad och alltid förvarad i varmhall ökar atraktionsvärdet ytterligare.
Med separat dusch i förpiken och toalett bakom navigationsbordet samt 2 fåtöljer i salongen får man en praktisk båt med stor mysfaktor att umgås i den stora salongen. Stort härligt pentry om babord och separata sovplatser i den stora akteruffen och  förpiken.  

FAKTA
Längd 12,1
Bredd 3,63
Vikt ca 11 ton
Diesel 230 l
Vatten 350 l
Motor Volvo Penta  TMD 22

UTRUSTNING

För komplett utrustningslista,se PDF-fil ovan,nedan följer några exempel på utrustning
Dubbla Harken rullar till förseglen
Bogpropeller
Ankarspel föröver placerat i stäven
Värmare
Kyl
Nya instrument 2021
Uppdaterade vinchar

Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Håkan Bengtsson

Telefon: 073-985 88 10
Ring Håkan SMS:a Skicka e-post