Back

Home

Fler bilder

Bavaria 34 Cruiser

SÅLD

Båten såldes: 2021-07-30
Båten har blivit såld och kommer framöver att vistas i Baltikum utifrån Tyskland

Bavaria 34 Cruiser från 2007 i mycket bra skick och massor av utrustning. Andra ägare säljar

Årsmodell 2008
Tillverkare Bavaria Yacht Bau
Plats Höllviken
Pris 650000 SEK

Komplett beskrivning

Bavaria är ett väletablerat båtmärke och bygger alltid bra cruising båtar. Kvalitén är genomgående hög och det gäller så klart också på denna båt. Här har förste ägaren tillvald mång extras och efterföljande ägare har skött om båten på ett föredömligt sätt. Också han har gjort flera uppdateringar såsom, nya instrument, nytt försegel, ny autopilot på roderstocken och mycket annat.  

 

Bavaria 34 har som särskilda båtarna från denna tiden gott om förvaring i genomtänkta stuvutrymmen under däck och passar mycket bra för familjen som gillar att vara länge ombord. Babord om nedgången ligger ett L-format pentry med bra förvaring i form av skåp och lådor till porslin och torrvaror. Här finns spis med ugn, microvågsugn, kyl och dubbla hoar. Direkt akter om pentryt ligger en generöst tilltagen dubbelkoj med gott om plats och stuvmöjligheter för personliga ägodelar. Styrbord om nedgången finner du navigationsbordet med utrusning som manöverpanel och vhf samt ingång till den generösa toaletten/badrummet ombord. Salongen är centralt placerad med härliga utrymmen för hela besättningen att umgås i med mycket bra sittkomfort. Förpiken består av en fin fullängds dubbelkoj samt garderober och skåp.

Även exteriört är båten extra påkostad med teakdäck. Även sittbrunnen har teak-beklädnad.

FAKTA

Längd: 10,71 m
Bredd: 3,60 m
Djupgående: 1,9 m
Deplacement: 5700 kg
Dieseltank: 150 liter
Vattentank: 210 liter


UTRUSTNING
Se bifogad PDF- fil ovan

Båtagent vädjar till alla båtägare och spekulanter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, att avstå ifrån att uppsöka båt till salu om man ej är frisk, att hålla avstånd och undvika beröring. Notera att köpares undersökningsplikt kvarstår.

Båtagent kan erbjuda såväl förmånlig finansiering som bra försäkringslösningar

Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Michael Staufeldt

Telefon: +45 21 48 88 80
Ring Michael SMS:a Skicka e-post