Back

Home

Fler bilder

Hallberg-Rassy 37

SÅLD

Båten såldes: 2021-09-14
Denna vackra Hallberg-Rassy 37 seglar nu söderut till vårt vackra grannland Danmark. Till Lycke!

En mycket fin Hallberg-Rassy 37 är nu till salu. Hög utrustningsnivå, t ex, dubbla ankarspel och ny klädsel på alla dynor. En fantastisk båt!

Årsmodell 2005
Tillverkare Hallberg-Rassy
Plats Göteborg
Pris 2195000 SEK

Komplett beskrivning

Hallberg-Rassy varvet i Ellös är kända för sina välplanerade långseglare med högsta finish och klass på snickerierna. 37:an är inget undantag. Båten är konstruerad för att trivas ute på havet med tryggheten i mittsittbrunnen och de stabila seglingsegenskaperna. Samtidigt är båten ytterst komfortabel att leva ombord på med stora utrymmen under däck. I aktern finns en rymlig akterkabin och i fören en kabin med gott om stuvutrymmen. Däremellan ryms salong, pentry, navigationsbord och toalett. Under sittbrunnen är maskinrummet placerat, en av wow-faktorerna på denna båt. Maskinrummet är gigantiskt och allt är lättåtkomligt. 

Hallberg-Rassy 37 tillhör den andra generationens German Frers-ritade Hallberg-Rassy, där seglingsegenskaperna vässats med bredare akterskepp och längre vattenlinje. Denna 37a har extrautrustningen grundgående köl på 1,60. Båten har inga begränsningar, segla i nordiska vatten, ta kanelrna ner till Medelhavet, eller ett varv runt jorden. Allt är möjligt med en Hallberg-Rassy 37.

Andra ägaren säljer nu denna Hallberg-Rassy 37 som är väl utrustad och mycket fint uppdaterad under senare år i nuvarande ägarskap, bland annat kan nämnas ny sprayhood and sittbrunnskapell, helt omklädd inredning, vilket ger båten en mycket elegant prägel under däck, samt ny plotter, från Raymaine och ny varmvattenberedare. Båten har i nuvarande ägarskap alltid förvarats inomhus hos GS Yachts i Henån.

Mer information om Hallberg-Rassy 37 finns här https://www.hallberg-rassy.com/sv/batar/aldre-modeller/hallberg-rassy-37/

FAKTA

Längd totalt: 11,32 m

Vattenlinjelängd: 10,20 m

Bredd: 3,55 m

Djup: 1,60 m

Höjd över vattnet: 16,75 m

Deplacement: 7500 kg

Kölvikt: 3200 kg

Design: German Frers

Motor: Yanmar 4JH4CE 54 Hk, 3-bladig folding propeller

Bränsletank: 340 l

Vattentank: 400 l

Septic tank: ca 67 I, däckstömning

Varmvatten: ca 40 l

 

 
Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Niklas Lindgren

Telefon: 0709-50 59 89
Ring Niklas SMS:a Skicka e-post