Back

Home

Fler bilder

Dehler 44

SÅLD

Båten såldes: 2021-08-27
Båtagent önskar fin höst till nya ägarna av denna fina Dehler 44.

Dehler 44 erbjuder sina ägare mycket snabb segling i mycket hög komfort. Detta ex har allt man behöver för aktiv segling och trevlig semester.

Årsmodell 2007
Tillverkare Dehler Yachts
Plats Saltsjöbaden
Pris 1895000 SEK

Komplett beskrivning

Dehler 44 fick i hård konkurrens utmärkelsen årets båt 2007 för båtar i storleksklassen 12-14m. Simonis & de Voogt har designat fler framgångsrika kappseglingsbåtar och även Dehler 44 som introducerades 2005. Dehler ville producera en båt som klarar sig väl på de internationella kappseglingarna och som är enkel att hantera även på liten besättning. Det har man lycktas med då båten frekvent placerat sig bra i både shorthand kappseglingar som fullbesättningsrace.

 

Invändig är hon ombonad med mycket fina träarbeten och smarta lösningar. I salongen finns ett klassiskt L-format pentry samt soffor och matbord för många sittande. Förpiken är ”Master cabin” med stor dubbelkoj och egen toalett med dusch. Naturligtvis också gott om stuv och förvaring. Längst akterut hittar man två spegelvända kabiner också med dubbelkoj och fina förvaringsmöjligheter samt gemensam WC/Dusch i anslutning till salongen.

 

I sittbrunnen som är anpassad för aktiv segling sitter vinschar, skot och fall där dom ska för bästa möjliga hantering. Dubbla rattar för rorsman så man alltid har bästa överblick över båten samt en väldigt smidig och enkel passage akteröver. Nedfällbart sittbrunnsbord i durken fälls enkelt upp när seglingen är klar för trevligt samkväm i sittbrunnen med nära och kära.

 

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info eller visning.

 

Fakta:

Löa: 13,70m

Bredd: 3,86m

Djup: 2,25m

Depl: 10,300kg

Ballast: 3,700kg

Motor: Volvo Penta D2-55

Diesel: ca 150l

Vatten: ca 350l

 

Utrustning:

För komplett utrustningslista se PDF-fil ovan, här följer några exempel:

Värmare

Varmvattenberedare

EFOY bränsleceller

Plotter

Autopilot

ST60 vind, logg, lod

Bogpropeller

Stort antal segel


Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Emil Alm

Telefon: 072-320 42 55
Ring Emil SMS:a Skicka e-post