Back

Home

Fler bilder

Beneteau First 40,7

SÅLD

Båten såldes: 2021-06-11
Detta fina exemplar av First 40,7 seglar nu upp genom Kalmarsund för få sin nya bryggplats ett stycke norröver

First 40,7 är en snabbseglares dröm, som även erbjuder allt man vill ha i komfort för en lugn och skön semester. Båten har 3 kabiner och stora sociala ytor.

Årsmodell 2007
Tillverkare Beneteau
Plats Kalmar
Pris 875000 SEK

Dokument

Utrustningslista First407 (pdf)

Komplett beskrivning

Pris 875 000kr eller högstbjudande.

Första ägaren säljer nu sin First 40,7
First 40.7 är en stabil 40-fots segelbåt att både semestra i eller köra reggata. Det finns gott om utrymme och med en välfungerande planlösning både inne och ute gör att man kan vara ganska många ombord. 
Bra med tankar för både vatten och bränsle. Tre stora kabiner och ett väl fungerande pentry, rymlig toalett som nås från salong och främre kabinen. Salong med raka soffor kring ett stort bord.

Seglingsegenskaperna i denna båt är fantastiska. Hon är mycket lättdriven och det är lätt att få fart i alla vindregister. Även lite mer oerfarna seglare uppskattar henne för den enkla segelhanteringen. Sittbrunnen är stor och gjord för aktiv segling, wincharna sitter där dom ska och alla skot och fall är neddragna till sittbrunn. En stor ratt som ger en fin känsla mellan båt och rorsman samt bra sikt runt om båten.

Fakta:

Längd: 11,99 m

LVL: 10,62 m

Bredd: 3,78 m

Djupgående: 1,90 m (Cruising)

Vikt: 6,9 ton

Masthöjd: 17,85 m

Vatten: 320 l

Bränsle: 130 l

 

Utrustning
För komplett utrustningslista se PDF-fil ovan, här följer några exempel.
Dieselvärmare.
Gasolspis med ugn
Kylbox
Toalett
Dusch
Plotter/gps


Båtagent vädjar till alla båtägare och spekulanter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, att avstå ifrån att uppsöka båt till salu om man ej är frisk, hålla avstånd och undvika beröring. Notera att köparens undersökningsplikt kvarstår.Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Niklas Gustafsson

Telefon: 070-720 42 20
Ring Niklas SMS:a Skicka e-post