Back

Home

Fler bilder

Cranchi Mediterranee 47 Ht

Cranchi 47 HT är en Sportcruiser när den är som bäst. Italiensk design kombinerat med många kvalitativa och praktiska lösningar.

Årsmodell 2006
Tillverkare Cranchi
Plats Sorunda
Pris 2400000 SEK

Komplett beskrivning

Cranchi är ett italiensk familjevarv som har byggt båtar ända sen 1870-talet. I generationer har de utvecklat båtbyggartraditionen till vad det är idag. Idag bygger de moderna, snygga motorbåtar med hög kvalitet till kunder över hela världen. 

Cranchi Mediterranee 47 HT bjuder sina ägare på fina utrymmen både på och under däck. Mitt i sittbrunnen finns en U-formad soffa med bord. Akter om soffan finns en enormt stor solbädd att njuta av under sommarens fina dagar. Under solbädden återfinns ett jolle-garage för en ca 2,5m jolle eller jetski. För om soffan finns en centrerad förarplats med tre framåtvända sittplatser och all utrustning man behöver för att kunna hantera båten under alla förhållanden. En elektrisk taklucka gör att man kan öppna upp i sittbrunnen för bar himmel. 

En bred trappa leder från sittbrunnen ner till salongen där man möts av en stor soffa med bord och ett rymligt kök med gott om arbetsytor. Allt vackert omgärdat av fina snickerier med högblank lack som ger ett mycket trivsamt intryck. Förpiken är "master cabin" med en centrerad dubbelkoj, gott om förvaring och egen WC/Dusch. Midcabin finns akter om salongen med två enkelkojer, även här mycket gott om förvaring och egen WC/Dusch.

Fakta:
Löa: 14,45m
Bredd: 4,15m
Djup: 1,05m
Depl: 13,600kg
Motor: Volvo Penta D9 - 575hk x2
Motortimmar:  ca 730h
Diesel: 1530 l
Vatten: 500 l

Utrustning:
För komplett utrustningslista se PDF-fil ovan, här följer några exempel:
Elverk Fisher Panda 6,5 kw
Ankarspel i för och akter
Bogpropeller
Häckpropeller
Raymarin plotter 
Elektrisk taklucka
Spis
Kyl och Frys Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Emil Alm

Telefon: 072-320 42 55
Ring Emil SMS:a Skicka e-post