Back

Home

Fler bilder

Fantasi 37

SÅLD

Båten såldes: 2021-05-12
En elegant Fantasi 37 från Norra Munkeby, vacker och väl uppdaterad. Glädje och lycka önskas de nya ägarna!

Fantasi 37 är en mycket rejäl båt byggd i överdådig stil av Fantasi Yachts i Källviken. En väl uppdaterad och underhållen klassiker. En båt som tar bra hand om sin besättning.

Årsmodell 1980
Tillverkare Jacobsson Båtbyggeri
Plats Norra Munkeby
Pris 825000 SEK

Komplett beskrivning

Fantasi 37 är en rejäl båt för alla typer av segling på alla hav. Båten har ett massivt deplacement, långsträckt köl och en genomgående kvalitet som få varv kommer upp till, varken då eller nu. Båten har klassiska linjer med positiv akter och en form som påminner om en förstorad folkbåt. 

Fantasi 37 har en högkvalitativ inredning helt i teak . Sittbrunnen har både rorsmanbrunn och bridgedäck. Inne i båten finns akterhytt med fina kojer på var sida, ett L-pentry med överskåp. Salongen är bred och inbjudande. Stor toalett, bra stuv i gången föröver, och längst fram en fin främre hytt. Allt är solitt och rejält.

Denna båt har spenderat stor del av sin tid nära där hon en gång föddes, i Norra Munkeby och Källviken. Båten har uppdaterats omsorgsfullt i nuvarande ägarskap, teakdäcket är omlagt, maskin är en Volvo Penta MD 22 fån 1993, fina North segel från 2013, nytt el-system, Corian i pentryt, Dometic Masterflush eltoalett med septictank och däckstömning är exempel på större uppdateringar. Alla större jobb har gjorts av varvet där hon byggdes och har förvarats, Jacobssons båtbyggeri/Fantasi Yachts. En klassiskt, rejäl långseglare i fint skick. En riktig möjlighet för den som uppskattar klassisk skönhet och stabilitet.


FAKTA

Längd: 11,20 m

LVL: 9,10 m

Bredd: 3,45 m

Djup: 1,80 m

Depl: 9200 kg

Kölvikt: 4000 kg

Design: Knut Jacobsson

Motor: Volvo Penta MD22L, 50 Hk (1993), propelleraxel, tre-bladig fast propeller

Bränsletank: 150 L

Vattentank: 300 L


Båtagent vädjar till alla båtägare och spekulanter att följa Folkhälsomyndighetens rekomendationer, att avstå ifrån att uppsöka båt till salu om man ej är frisk, hålla avstånd och undvika beröring. Notera att köparens undersökningsplikt kvarstår.

 


Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Niklas Lindgren

Telefon: 0709-50 59 89
Ring Niklas SMS:a Skicka e-post