Back

Home

Fler bilder

Jeanneau 36i

SÅLD

Båten såldes: 2020-06-30
Denna eleganta fransyska seglas inom kort till Blekinge och får njuta av en av Sveiges alla vackra skärgårdar. Grattis till nya ägaren!

Jeanneau 36i från 2008 i makalöst fint skick säljes nu av andre ägaren. Många smarta lösningar har gjort båten ännu bättre. Utrustad och uppdaterad!

Årsmodell 2008
Tillverkare Jeanneau
Plats Skärhamn
Pris 925000 SEK

Komplett beskrivning

Jeanneau 36i är en modern, välseglande familjebåt. Detta exemplar har en rad smarta lösningar för att göra livet ombord, och speciellt seglingen, roligare och enklare. Som exempel på detta kan nämnas tysk skotning av storen med skotskenan på rufftaket, vilket gör att rorsman har full kontroll på storen, samtidigt som sittbrunnen hålls fri från skotskena för storen. Alla winchar är en storlek större, vilket gör segelhanteringen säkrare och enklare. Här finns även en elektrisk Lewma EVO 40 för att underlätta. Ratten är större, vilket ger rorsman större frihet avseende position i sittbrunnen.

Här finns segel i cruising-laminat och gennaker på peke. Lazy-jacks med Lazy-bag (ny 2020). För manövrering finns både en stark 29 hästars Yanmar kopplad via rak axel till en tre-bladig Gori propeller samt en bogpropeller installerad på senare år (2018). Navigationsinstrument är uppdaterade till Garmin plotter och AIS 2017. Här finns förutom dielselvärmaren också gångvärme installerat i salongen.

Under däck finns en mycket smart och välfungerande planlösning med två sov-hytter, en stor i aktern och en i fören. Toaletten är modell större med separat dusch. Utöver detta finns ett rymligt "förråd" som är åtkomligt både från sittbrunnen och från duschutrymmet på toaletten. Bekvämlighet har också varit i fokus, där ett exempel är att akterhyttens koj har en 15 cm spiralmadrass med en 7 cm bäddmadrass.

Sannolikt den elegantaste och mest genomtänkta Jeanneau Sun Odyssey 36i som seglar.

 

FAKTA

Längd (LOA): 10,94 m

Bredd: 3,59 m

Djup: 1,95 m

Deplacement: 5700 kg

Motor: Yanmar 3YM30, 29 hk, 3-bladig Gori foldingpropeller

Bränsletank 130 l

Vattentank 355 l


Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Niklas Lindgren

Telefon: 0709-50 59 89
Ring Niklas SMS:a Skicka e-post