Back

Home

Fler bilder

Sunseeker Predator 56

SÅLD

Båten såldes: 2020-07-04
Grattis till den nya ägaren av denna praktpjäs.

Sunseeker Predator 56 från 2003 säljes nu av andra ägaren. En klassiker från anrika Sunseeker med maximerad känsla av lyx och komfort ombord.

Årsmodell 2003
Tillverkare Sunseeker Yachts Ltd. UK
Plats Tjörn
Pris 2495000 SEK

Dokument

Utrustningslista (pdf)

Komplett beskrivning

Under däck rymmer denna magnifika båt två kabiner med varsin toalett och dusch. Owners kabin i aktern har en slående volym som ger bästa möjliga komfort. Salongen är ljus men ombonad. Soffan är bekväm att slå sig ner i och njuta av goda måltider tillagade i det enorma längsgående köket som försetts med bland annat två kylskåp, diskmaskin och fantastiskt mycket förvaringsutrymme. Över lag finns många smarta fack och garderober och lådor i kabinerna rymmer bohag för långa semesterturer på havet. Finishen i inredningen är imponerande med fina träarbeten i högblank lack. 

En trappa upp i sittbrunnen finns soffor för hela familjen eller kompisgänget. Från förarplatsen har man god vy genom den läckert bakåtsvepta vindrutan. Längst akterut breder den gigantiska badplattformen ut sig och ger plats till en tenderbåt som kan stå där säkert under färd. Det är enkelt att röra sig över båten längs skarndäcken fram till fördäcket med solbädd. I sittbrunnen finns en lucka som ger access till motorrummet med två MAN dieslar och annan utrustning såsom generator. 

Sammanfattningsvis är detta en båt för dig som ställer höga krav på ditt båtliv. Sunseeker Predator 56 är en båt som levererar maximal komfort och tar väl hand om sin besättning. Det mörkblå skrovet och klassiska Sunseeker linjerna gör båten snygg att se på, en båt man vänder huvudet över axeln för att se en extra gång. 

FAKTA
Längd: 18,36 m
Bredd: 4,60 m
Djup: 1,04 m
Vikt: ca 23 600 kg
Motor: 2 x MAN D2848 800 hk
Kojplatser: 4 
Kabiner: 2
Toaletter: 2
Vattentank: 650 l
Dieseltank: 2350 l

UTRUSTNING
För komplett utrustningslista se PDF-filen ovan, nedan följer några exempel:
Bogpropeller
Raymarine Radar system 
Raymarine autopilot 
Eberspächer värmare
Ankarspel i fören 
Grill i sittbrunn
Två stora kylskåp 
Water maker
Diskmaskin

Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Anders Hultman

Telefon: 073-430 35 91
Ring Anders SMS:a Skicka e-post