Back

Home

Fler bilder

Delta 40 SW

SÅLD

Båten såldes: 2020-06-25
Grattis till denna fina båt önskar vi de glada köparna som nu kör båten tillbaka till ostkusten.

Delta 40 SW från 2013, en välplanerad familjebåt med maximal komfort, låg bränsleförbrukning och snygga linjer. Ett välhållet exemplar med gott om utrustning.

Årsmodell 2013
Tillverkare Delta Powerboats
Plats Tjörn
Pris 3195000 SEK

Dokument

Utrustningslista (pdf)

Komplett beskrivning

Delta 40 SW presenterades 2011 och var efterföljaren till storsäljaren 34 SW, som i den nya 40:an fick en tredje efterlängtad kabin. Bokstäverna SW i modellnamnet står för Side Walk vilket är en genomtänkt lösning där hela hytten är skjuten en aning åt babord och lämnar på så vis plats för ett skarndäck på styrbordssidan som är tillräckligt bred för att man enkelt ska kunna ta sig fram över båten. Från förarplatsen kommer man smidigt ut på skarndäcket via en skjutdörr. Båten är full av genomtänkta lösningar och ytterligare ett exempel är Deltas unika stegbotten som gör skrovet osannolikt lättdrivet i högre farter vilket bidrar till låg bränsleförbrukning. 

Båten har ett stort akterdäck och en maffig badbrygga längst akterut. Kliver man in genom skjutdörren har man nergången till akterkabinen om babord och det längsgående pentryt om styrbord. Vidare finns en rymlig salong med en U-soffa där ryggstödet på ena delen kan fällas bakåt för att skapa en passagerarsoffa. Från förarplatsen har man god utsikt i alla vinklar. En trappa ner från salongen finns förutom den främre kabinen en midskeppskabin med plats för två samt en toalett med dusch. Alla detaljer är välgjorda och båten håller genomgående hög finish. Slående är mängden stuvutrymmen som man har fått in i skåp, under durkar mm.  

Detta exemplar är välhållet och har endast gått 300 timmar. Båten förvaras inomhus i varmhall. Välkommen att boka en personlig visning! 

FAKTA

Längd: 12,50 m

Bredd: 3,460 m

Deplacement: 6500 kg

Motor: 2 x Volvo Penta D4-300
Motortimmar: ca 300 tim
Diesel: 600 l

Kabiner: 3 kabiner med 2 kojplatser i vardera kabin. 

Utrustning
För komplett utrustningslista se PDF-fil ovan, nedan följer några exempel:
Bogpropeller Sleipner 5,5 hk
Ankarspel i aktern med fjärrkontroll
Raymarine C140 Widescreen plotter
Raymarine Radar
Gasolspis 
Kylskåp 
Mikrovågsugn
Eberspächer dieselvärmare
Varmvattenberedare 
Sökarljus med joystick 
Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Aron Borg

Telefon: 0708-79 00 02
Ring Aron SMS:a Skicka e-post