Back

Home

Fler bilder

Aquador 33 HT

SÅLD

Båten såldes: 2020-05-18
Vi önskar nya ägarna av denna fina Aquador 33 HT en riktigt fin båtsommar!

Aquador 33 HT en drömbåt för dig som prioriterar komfort, prestanda och elegans. Välutrustad, nyservad och i mycket fint skick.

Årsmodell 2012
Tillverkare Bella marin OY
Plats Nynäshamn
Pris 1725000 SEK

Komplett beskrivning

I Aquador 33 HT har designern lyckats få in mycket av det man uppskattar och söker i en modern motorbåt. Kvalitetskänslan är på topp i varje detalj, allt från den vackra klarlackade inredningen till känslan i reglagen vid förarplatsen. Detta är en båt att trivas och njuta av under långa säsonger till sjöss. 

Aquador 33 HT är en allvädersbåt i ordets rätta bemärkelse, hartopen erbjuder skydd även när vädret är lite sämre . När det klarnar upp viker man undan kapellet och skjuter undan den stora takluckan för att släppa in solen till både förarplats och sittbrunn. Invändigt erbjuder hon två separata kabiner med en rejäl dubbekoj i varje kabin, samt bäddbar förpik för totalt sex sovande. Går även att bädda för fler gäster i aktersoffan. Fullgott pentry finns både invändigt och utvändigt.

Aquador har erkänt goda sjöegenskaper och detta ex utgör inget undantag. Djup V-botten och kraftig motor gör henne sjövärdig men även rolig i alla förhållanden. Förarplatsen är bra genomtänkt med instrument och reglage där man vill ha dom, bogpropeller och ankarspel gör tilläggningar odramatiska. Motor och drevservice är gjort inför säsongen 2020.

Båtagent hjälper till med förmånliga försäkringar och finansieringslösningar.

Välkommen att boka tid för personlig visning av denna fina Aquador 33 HT.

Fakta:
Löa: 10,00m
Bredd: 3,45m
Djup: 1,05m
Depl: 5,000kg
Motor: Volvo Penta D6-370
Bränsle: 500l
Vatten: 160l

Utrustning: 
För komplett utrustningslista se PDF-fil ovan, här följer några exempel
Bogpropeller
Ankarspel fören
Ankarspel aktern
Dieselvärmare
Varmvattenberedare
2x spis
2x kyl


Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Emil Alm

Telefon: 072-320 42 55
Ring Emil SMS:a Skicka e-post