Back

Home

Fler bilder

Saga 370 HT

SÅLD

Båten såldes: 2020-06-23
Grattis till nya ägarna av denna fantastiskt fina Saga 370. Båtagent önskar en fin sommar!

Saga 370 HT i nyskick säljes av första ägaren. Fullutrustad båt perfekt för familjen som vill njuta av långa säsonger på sjön. 2 kabins version med separat toalett och dusch.

Årsmodell 2018
Tillverkare Saga Boats
Plats Nacka
Pris 2999000 SEK

Komplett beskrivning

Saga har tillverkat båtar sen 1960, målet har varit att bygga kvalitetsbåtar där lokala traditioner med gott hantverk och goda sjöegenskaper är i fokus. Saga 370 HT erbjuder sina ägare just detta, stora generösa sällskapsytor, och en mängd smarta lösningar för ett synnerligen bekvämt boende ombord. Med extremt få gångtimmar (29h) och flera uppgraderingar sen leverans så kan denna båt anses som bättre än ny.

I Saga 370 HT förbinder man salong och akterdäck och skapar ett enormt utrymme för matplats och sällskapsytor. Pentryt erbjuder allt man kan önska sig,bl.a 3-lågig gasolspis med ugn, stor kyl, separat frys samt gott om arbetsytor. Framför pentry återfinns förarplats med all utrustning för enkel navigering och manövrering, Ovanför förar och passagerarplats finns stora skjutluckor i taket att öppna soliga dagar. Boendelen omfattas av en midkabin med 2+1 koj med tillhörande garderober och förvaringsutrymmen. I förpiken en dubbelkoj och med garderober och stuv. I båda kabinerna finns det ljusinsläpp och ventilation samt bäddmadrasser till alla kojer. I WC-utrymmet återfinns el-toalett med 2-vägstömning och separat duschavdelning.

För god komfort ombord även tidig vår och sen höst är skrovet välisolerat och dubbla Eberspräscher dieselvärmare ser till att hålla temperaturen ombord på behaglig nivå. Solceller och Efoy bränsleceller står för strömtillförsel när inte huvudmotorn jobbar.

Nypris på denna båt i maj 2018 var 4,600,000sek. Hon är fortfarande knappt använd och i nyskick så passa på att göra ett fynd inför sommaren 2020.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för privat visning!

Båtagent hjälper till med förmånliga försäkringar och finansiering.

Fakta 

Löa: 11,50m
Bredd: 3,47m
Djup: 1,10m
Depl: ca 7,000kg
Motor: Volvo Penta D6 435hk
Gångtimmar: 29h
Framdrivning: Rak axel
Bränsle: 600L
Vatten: 300L

Utrustning:

För komplett utrustningslista se PDF-fil ovan, här följer några exempel:
Gasolspis med ugn
Kyl
Frys
Eberspräscher dieselvärmare D5+D4
Varmvattenberedare 60L
Eltoalett med septiktank 150L
Bogpropeller
Häckpropeller
Ankarspel för + akter



Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Emil Alm

Telefon: 072-320 42 55
Ring Emil SMS:a Skicka e-post