Back

Home

Fler bilder

Bavaria 39 Cruiser

SÅLD

Båten såldes: 2020-02-02
Båten såld till danska farvatten och kommer o segla på jyska ostkusten. Grattis till nya ägare!

Bavaria 39 från 2007 i mycket fint skick. En fantastiskt rymlig segelbåt som gör god fart för både segel och för sin fyrcylindriga, 40 hästars Volvo Penta. En nöjesseglare av rang!

Årsmodell 2007
Tillverkare Bavaria Yacht Bau
Plats Limhamn
Pris 895000 SEK

Komplett beskrivning

Bavaria 39 Cruiser är en modern segelbåt från Tyska Bavaria. Konstruktörerna J&J har än en gång lyckats med konststycket att få till en rymlig modern ”cruiser”. En mycket väl avvägd storlek, inklusive ett  ”lagom” djupgående  gör att båten fungerar väldigt bra i skärgården och ute på havet. Planlösningen och rymden gör att man kan vara många ombord, en toppenbåt för familjen med vänner.

Båten seglar väl, kanske till och med bättre än vad man först tror (se länken till bifogade test från norska Seilas). Med andra ord en rymlig, lätthanterlig och relativt snabb cruiser.

Stort pentry, två toaletter, båda med dusch, bekväma dubbelkojer i tre sovkabiner, gör att båten fungerar mycket bra att vara i, också under längre perioder.

Denna Bavaria 39 Cruiser från 2007 är försiktigt använd och mycket välskött. Seldén Furlin rullmast och Furlex rullgenua borgar för bra segelplan och enkel segelhantering.

Den fyrcylindriga, 38-hästars Volvo Penta D2-40 svarar för trygghet under motorgång. Tillsammans med bogpropeller hanteras båten enkelt i alla sammanhang.


En toppen kombination av utrymmen, funktion och segling. En mycket lyckad kombination av det allra mesta och precis som alltid med Bavaria är det "mycket båt för pengarna".


Data

Längd: 11,93 m

Bredd: 3,97 m

Djupgående: 1,85 m

Vikt: 8,3 ton

Kölvikt: 2,5 ton

Masthöjd: 17,45 m

Bränsletank: 210 l

Vattentank: 360 l

 

 

UTRUSTNING
exempel på utrustning, komplett utrustningslista finns via länken ovan

 

5 kW Webastovärmare med utblås i alla utrymmen
Bogpropeller

Raymarine vind, logg och multi ST60

Rullförstag Fulex 300

Storsegel och genua, Elvström, översyn av segelmakere 2018 med nya UV-skydd
Sittbrunnskapell

Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Michael Staufeldt

Telefon: +45 21 48 88 80
Ring Michael SMS:a Skicka e-post