Back

Home

Fler bilder

Cranchi 34 Zaffiro

SÅLD

Båten såldes: 2019-10-01
Upp längs västkusten flyttar nu denna eleganta italienska. Nu hoppas vi på sommaren 2020!

Cranchi 34 Zaffiro, en snygg, snabb och välbyggd italiensk båt från ett varv som byggt båtar sedan 1870. Rymlig, välhållen och elegant. Kortare turer, längre turer, sol eller regn? Safiren tar hand om dig.

Årsmodell 2002
Tillverkare Cranchi
Plats Råå
Pris 825000 SEK

Komplett beskrivning

Det Italienska varvet Cranchi har byggt båtar sedan 1870 då Giovanni Cranchi startade varvet. Generation efter genration av familjen Cranchi har drivit varvet vidare med samma filosofi, båtar av hög kvalitet i alla soekter, där utseende och funktion samsas i bästa balans.

Cranchi Zaffiro 34, Safir på svenska, är en mycket rymlig 34 fotare. Här finns en stor sittbrunn i två nivåer, en hamnnivå och en åknivå är ett sätt att se det. Rymligt och socialt är det, både i hamn och under färd. I sittbrunnen finns även ett utepentry med vatten, diskoho, arbetsyta och kylskåp.

I färdriktningen i den övre delen finns förutom förarplatsen en lätt svängd soffa som ger ytterligare fina platser med utsikt föröver.

Under däck fortsätter den härliga känslan av rymd och ljus med en rymlig salong och ett längsgående pentry med en spis med både gasol och spis, smidigt i hamn och i naturhamn. Det finns även mikrovågsugn, ny 2019, samt kylskåp. Diskhon i pentyt inne byttes 2017 och glänser av naturliga skäl.

Föröver finns en stor hytt med duvvelkoj och bra med stuv. Vid ingången till den främre hytten finns en smart pall/puff som också tjänar som dörrstopp (se bilder).

Hytt två är en rymlig midkabin med förutom en dubbelkoj, som också enkelt kan omvandlas till två enkelkojer med gång emellan, ett sminkbord med uppfällbar spegel samt en bekväm sittplats.

Båten drivs framåt av 2 st Volvo Penta KAD 43P, totalt 460 Hk. Båten har en toppfart på 34 knop med rent skrov och går mycket stabilt i sjön. Drar man ner varvtalet till 2800 gör båten ca 23 knop och man har en mycket behaglig marschfart. Test av båten finns här

Data

Löa: 11,21 m

Bredd: 3,49 m

Djup: 0,87 m

Deplacement: 6250 kg

Bränsle: 570 l

Vatten: 190 l


Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Niklas Lindgren

Telefon: 0709-50 59 89
Ring Niklas SMS:a Skicka e-post