Back

Home

Fler bilder

North Pacific 28

North Pacific 28 är en trawler i det perfekta formatet, med vackra linjer och högsta boende komfort ombord. Utrustad med extra allt och säljs nu av andra ägaren.

Årsmodell 2010
Tillverkare North Pacific Yachts
Plats Munkedal
Pris 1195000 SEK

Dokument

Utrustningslista (pdf)

Komplett beskrivning

North Pacific 28 är minstingen i North Pacific flottan med de tre modellerna; 28, 39 och 43. North Pacific Yachts grundades 2004 och tillverkar sjödugliga trawlers i hög kvalitet. 28:an är stor nog att ge utrymme för långa turer men liten nog att komma till överallt. Den har en härlig kraftfull design med hög stäv, stor styrhytt och ett rejält akterdäck. Med sin sköna salong, stora fönster och dörrar i styrhytten är det en ljus och öppen båt, som gjord för nordiska farvatten. Tack vare sin ringa bredd, en köl som håller båten stabil och bog- och akterpropeller är båten väl lämpad för kanaler. Föraren hanterar båten själv utan problem i slussarna och medpassagerare kan bekvämt luta sig tillbaka och njuta av vackra omgivningar från flybridge, salong eller styrhytt. 

Detta exemplar är extrautrustat med flybridge där man sitter bekvämt med god uppsikt i alla vinklar. Vidare har båten både bog -och akterpropeller för enkel hantering i hamn. De två backkamerorna är ett ovärderligt hjälpmedel vid tilläggning. När det kommer till komfortutrustning har båten allt man kan önska med bland annat dieselvärmare, 1500W inverter och stort kylskåp. 


FAKTA 
Längd: 10,20 m
Bredd: 2,60 m
Djup: 1,0 m
Höjd: 5,20 m med mast uppe och ca 3 m med mast nere
Deplacement: ca 5000 kg
Motor: Cummins QSD, 150 hk
Motortimmar: ca 960 tim
Bränsletank: 370 l
Vattentank: 150 l
Septiktank: 75 l

UTRUSTNING
För komplett utrustningslista, se PDF ovan. Nedan följer några exempel på utrustning:
Bog -och akterpropeller
Ankarspel i för -och akter
Autopilot
1500W inverter
Raymarine C90 och Garmin plotter
2 st. backkameror
VHF och AIS
Gasolspis med 2 plattor
Airtronic D4 värmare

Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Aron Borg

Telefon: 0708-79 00 02
Ring Aron SMS:a Skicka e-post