Back

Home

Fler bilder

Delphia 33.3

SÅLD

Båten såldes: 2019-05-22
Grattis till de nya ägarna av denna ytterst välvårdade båt

Delphia 33.3 är en modern och rymlig 33-fotare. Denna båt från 2011 har en ägare från ny, har används sparsamt och vinterförvarats inomhus. Så nära ny man kan komma. En mycket fin båt.

Årsmodell 2011
Tillverkare Delphia Yachts
Plats Värö/Bua
Pris 795000 SEK

Komplett beskrivning

Delphia 33.3 är en modern 33-fotare från polska Delphia-varvet. Denna båt från 2011 är i absolut toppskick, mycket lite använd och välskött på alla sätt. Båten har förvarats inomhus under vinterhalvåret, vilket givetvis påverkat det goda skicket.

Här finns i vad som idag kan betraktas som en klassisk planlösning för moderna segelbåtar i denna storleksklass. Här finns en bra kabin i fören och en rymlig kabin i aktern. Toaletten ligger till BB om nedgången är rymlig för klassen med bra svängrum och stuv. På andra sidan om nedgången ligger pentryt som har spis med ugn och dubbla hoar. Volymen är väl utnyttjad till förvaring, inte minst bra lådor, något som blir mindre och mindre vanligt på moderna båtar från större varv.

Framdrivningen står den lätthanterliga riggen med segel för, samt en Volvo-Penta D1-30 kopplad till S-drev med en tre-bladig Volvo-Penta foldingpropeller.

Våren står för dörren och här finns möjlighet att segla i sommar ombord på en modern 33-fotare som är i det närmaste nyskick.

Mer information om modellen finns på Delphia Yachts hemsida.Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Anders Hultman

Telefon: 073-430 35 91
Ring Anders SMS:a Skicka e-post