Back

Home

Fler bilder

Finngulf 41

SÅLD

Båten såldes: 2019-02-18

Finngulf 41 segelbåten som kombinerar fantastiska seglingsegenskaper med bekvämt boende. Detta exemplar har mycket utrustning och är i ett fint skick.

Årsmodell 2002
Tillverkare Finngulf Yachts OY
Plats Nacka
Pris 1425000 SEK

Komplett beskrivning

I Finngulf 41 visar finnarna upp sina bästa sida vad gäller kvalitativa båtbyggartraditioner. Man skapat en båt med mycket fina snickerier och detaljer, samtidigt som man har gjort henne strukturellt mycket stark. Detta till trots har man lyckats hålla nere vikten för att kunna tillfredställa den mest kräsne seglaren med finfina seglingsegenskaper.

Sittbrunnen är gjord för segling, stor ratt där du kan välja att stå bakom eller komma ut mot relingen för god sikt föröver. Winchar skot och tampar sitter där dom ska för enkel och effektiv hantering. När seglingen är över har man sen gott om plats för samkväm.

Invändig layout är en 3-kabins lösning med två spegelvända akterkabiner med varins dubbelkoj och garderober och gott om förvaring.  Luftig och fin salong med ett L-format välutrustat pentry med all nödvändig utrustning för långa perioder till sjöss om man önskar. Matplats med ett ovanligt stor bord och sköna soffor i ljus alcantara. En klassisk förpik men fullängds dubbelkoj och garderober på var sida samt skåp ovanför bädden. Rymlig toalett med dusch och avhängning för blöta sjökläder när det behövs..

Finngulf 41 är en mycket lyckad konstruktion som kommer att hålla i många år till. Kombinationen av utmärkta seglingsegenskaper och bekvämt boende för hela familjen är tilltalande. Detta ex är i fint skick och kommer med mycket utrusting för härliga dagar på sjön.

Båtagent hjälper till med förmånliga försäkringar och finansiering.

FAKTA
Längd: 12,5 m
Bredd: 3,86 m
Djup: 2,0 m
Höjd ö vl: 19,3 m 
Deplacement: 8000 kg
Motor: Volvo Penta D2-55
Septiktank: 77 liter
Bränsletank: 145. 
Vattentank: 250l

UTRUSTNING
För komplett utrustningslista se PDF-fil ovan. Nedan följer några exempel på utrustningen:
Storsegel
Självslående fock
Dieselvärmare.
Varmvattenberedare
B&G Zeus 2 plotter.
B&G Radar.
Bogpropeller.
Elankarspel i fören.
Elankarspel i aktern.


Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Emil Alm

Telefon: 072-320 42 55
Ring Emil SMS:a Skicka e-post