Back

Home

Fler bilder

Bella 600DC

SÅLD

Båten såldes: 2018-02-15
Mot Mariestad går färden till våren. Härliga utflykter i Vänerskärgården önskas.

Bella 600 DC är en lysande mindre motorbåt för både dagsutflykter och övernattningar. Denna 600 DC är knappt ur sin förpackning, så lite använd är den. Passa på!

Årsmodell 2011
Tillverkare Bella Oy
Plats Tjolöholm
Pris 249000 SEK

Dokument

Komplett beskrivning

Bella 600 DC är en stor liten båt. Här finns ymlig sittbrunn, god säkerhet vid ombordstigning med nedgång genom vindrutan, en ruff med kojer för övernattning och vatten. Tack vare inombordaren så har båten snygga, rena linjer och en härlig badbrygga.

Söker du en mindre motorbåt för dagsutflykter och kortare turer med övernattning så är detta en båt för dig. Här är du oberoende på utflykt, både till en undanskymd ö för en helg, en kvällsutflykt för bad, eller en tur till vänner och bekanta. Ombord är du precis så självförsörjande som du önskar, men ruff att sova i och vatten ombord så tar du bara med grillen och handduken.

Denna Bella 600DC är i princip oanvänd. Gångtiden är bara 45 timmar. Båten har servats och vinterförvarats på Lerkils Båtvarv där den också köptes som ny. Vill du ha en i princip ny båt till en rimligare peng? Här är den

Data

Längd: 6,18 m

Bredd: 2,38 m

Vikt: 1490 kg

 


Utrustning:
Mercruiser 3.0
Ruff med låsbar lucka
Trimplan
Bord i sittbrunn
Flagga och flaggstång
Plotter, Garmin 526
Vattentank
Förtöjningsgods
Fendrar

Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Niklas Lindgren

Telefon: 0709-50 59 89
Ring Niklas SMS:a Skicka e-post