Back

Home

Fler bilder

Sunseeker Predator 74

SÅLD

Båten såldes: 2016-10-27
Denna mycket fina och välutrustade Power yacht kommer framöver att avnjutas av en ny svensk ägare.

Sunseeker Predator 74 powerboat är en 22 m lång motoryacht utöver det vanliga. Denna kraftfulla och elegant designade motoryacht urskiljer sig i hamnen från de övriga båtarna. (Köpeavtal skrivet)

Årsmodell 2009
Tillverkare Sunseeker Yachts Ltd. UK
Plats Tyresö
Pris 12000000 SEK

Komplett beskrivning

Sunseeker Predator 74 powerboat

Det här är en lång och kraftfull motoryacht som utstrålar en imponerande kraft och skönhet. En storslagen båt som uppmärksammas både för båtens goda prestanda, komfort och design.

Sunseeker Predator 74 erbjuder ett flexibelt boende. Det finns tre stora hytter med badrum för ägaren och gäster, samt en besättningshytt i aktern med två kojer.

Akterspegeln fälls upp för att komma in i garaget för tenderbåten/en Avalon 320 Jet rib.


BÅTFAKTA
Längd: 22,26 m
Bredd: 5,40 m
Djup: 1,65 m
Vikt: 32, 5 ton
Motorer: 2 x Caterpillar C32, 1 652 Hk/st, V-drive
Utrustning: Se vidare i bifogad utrustningsspecifikation.


Detta är en motoryacht för båtägaren som vill ha något alldeles extra för upplevelser av fart, komfort och representation. En välutrustad stor motoryacht klar för långa härliga båtturer och upplevelser.

 

Akterdäck är en stor och rymlig uteplats för umgänge och avkoppling i solen.

En glasvägg med en stor skjutdörr avskiljer uteplatsen från den akterliga salongen. Här finns en bekväm stor lädersoffa och soffbord som fungerar som matplats och avkoppling framför den stora TV-skärmen med komplett audio och 4-G uppkoppling. Utmed babord sida finns skåp, barskåp och vinkyl.

 

Framför salongen finns tre bekväma funktionella förarplatser. Förarmiljön är både praktisk och  med tillgång till två parallella Raymarin plotters och övrig navigationsutrustning samt övriga motorinstrument.

 

En halvtrappa ned på babord sida finns ett lättarbetat och välutrustat barkök. Framför barköket finns en sittgrupp och matbord.

 

På styrbords sida finns en dubbelhytt med eget badrum, dusch och toalett. För och akter om köksenheten finns två stora hytter med dubbelsäng, sittplatser och bord samt badrum, dusch och toalett.

 

Motorrummet med nedgång från akterdäcket är mycket stort och rymmer två Caterpillar C32 dieselmotorer på vardera 1 652 hästkrafter samt övrig teknisk utrustning.

Tenderbåt i garage med hydralisk port i aktern: Avalon 320 Jet

Intresseanmälan