Back

Home

Fler bilder

X-Yacht 332

SÅLD

Båten såldes: 2016-02-13
Grattis till de nya ägarna av denna fina X 332

Snabb och bekväm cruising eller topplaceringar på kappseglingsbanan? Både och är möjligt med underbara X-332. Välvårdad och nyligen rekonditionerad ligger denna båt på Tjörn och väntar på nya ägare.

Årsmodell 2002
Tillverkare X-Yacht
Plats Göteborg
Pris 825000 SEK

Dokument

Utrustningslista (pdf)

Komplett beskrivning

I broschyren från 2001 skriver X-yachts:

"X-332 är ett resultat av den erfarenhet och ”know-how” som X-yachts fått när man jobbat med att skapa en sann sjövärdig och komfortabel båt som kombinerar den bästa teknologin med snygga linjer, material och utrustning. Båten har visat sig vara en mycket omtyckt båt både för familjen som vill ha en komfortabel cruisingbåt som kommer först till nästa hamn såväl som potent kappseglare med erkänt goda resultat".

Båten har haft få (3) ägare som endast cruisingseglat och är således i ett fint skick. Teakdäcket har precis fått en översyn av Björn Holtmo, skicklig båtsnickare på Tjörn. Dessutom har skrovet i dagarna även fått en professionell polering av Tjörns Yachtservice. Båten går att se på land i varmhall t.o.m. v 44.

 

FAKTA

Längd: 10,30 m

Bredd: 3,30 m

Djup: 1,80 m

Deplacement: 4350 kg

SRS (LYS): ca 1,24

Motor: Yanmar 27 hkr

UTRUSTNING
För komplett utrustningslista se PDF-fil ovan. Nedan följer några exempel på utrustning:

Raytheon ST6000 plus, Autopilot med fjärrkontroll Raytheon ST60 ,logg Raytheon ST60 ,ekolod Raytheon ST60 ,Plotter Raymarine med

sjökort VHF radio Pioneer radio/cd/bluetooth/AUX med högtalare i salong och sittbrunn Ebersprächer D2 diselvärmare.

Intresseanmälan