Back

Home

Fler bilder

Comet 41 S

SÅLD

Båten såldes: 2015-10-18
Denna fina båt seglar nu vidare med en ny familj. Kommer förmodligen även att synas på kappseglingsbanan. Båtagent önskar lycka till.

Familjeracer med fantastisk design, 3 kabiner och härliga utrymmen. En perfekt kombination för såväl crusing som kappsegling.

Årsmodell 2005
Tillverkare COMAR YACHTS
Plats Österåker
Pris 1175000 SEK

Dokument

Utrustningslista (pdf)

Komplett beskrivning

En italiensk skönhet och unik båt. Detta är kompromissen som ger det bästa av allt. Hög kvalité, bra boendekomfort med tre kabiner och fina seglingsegenskaper. Båten kommer från det italienska varvet Comar Yachts som bygger snabba och välseglade båtar.

Denna båt är byggd som en cruiser/racer och har skördat stora framgångar på den internationella kappseglingsbanan. Båten har en rymlig och väldisponerad sittbrunn, passar lika bra till socialt umgänge eller aktiv kappsegling. Djupgåendet fungerar i svenska farvatten. För kappsegling mäter båten bra i såväl ORC som SRS. Den kappseglas med fördel med genua som ger bra driv i våra nordiska lite lättare vindar. Genua är ett relativt ”billigt” segel i SRS,  samtidigt är båten lättdriven och seglar fint med fock under semestern.

Under däck återfinns tre stora kabiner som rymmer hela familjen, eller gäster. En stilsäker inredning av hög kvalité på alla träarbeten. Heltäckande paneler av vackert trä täcker skrovsidorna i kabinerna vilket bidrar till en stilren och lyxig känsla där ljuset flödar i den trevliga salongen. Ett välutrustat pentry med väl tilltagna bränsle och vattentankar. 

Båten ligger sjösatt och är tillgänglig för visning.

FAKTA

Längd: 12,46m

Bredd: 3,92m

Djup: 2,00m

Depl: 7t

Motor: Lombardini LDW 1404M

Motortimmar: Ca 1000

Värmare: Webasto

Dieseltank: 150 l

Vattentank: 2 # 200 l = 400l

UTRUSTNING
För komplett utrustningslista se pdf-fil ovan. Nedan följer några exempel:

Webasto (2010)

Spinnaker bom i kolfiber

AIS, True Heading CTRX Carbon (2012)

Autopilot, Raymarine ST6001 with remote S100

Zodiac 260 cm, Tohatsu 4hp.

 

Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Björn Hägerman

Telefon: 072 322 23 10
Ring Bjorn SMS:a Skicka e-post