Back

Home

Fler bilder

Jeanneau Sun Odyssey 49 Performance

SÅLD

Båten såldes: 2015-06-22
En unik båt såld i ett sällan skådat skick, och stort grattis till den nya ägaren.

Jeanneau SO 49 Performance-2007 i ett enastående skick. Kevlarförstärkt skrov i kombination med en högre rigg och performanceköl gör detta till en sjömilslukare av rang.

Årsmodell 2007
Tillverkare Jeanneau
Plats Varberg
Pris 1695000 SEK

Komplett beskrivning

 

En båt med en sällan skådad utrustningslista, extremt väl uppdaterad och redo för de stora haven och de avlägsna resmålen. Båten är registrerad i sjöfartsregistret, två ägare och aldrig chartrad - all historik finns dokumenterad.

Båten är designad av naval architect Phillippe Briand och frågan är om inte detta är en av hans mest lyckade konstruktioner?

Tre kabiner, varav den i fören har sin egen toalett. De två akterkabinerna – också med egen toalett - går med några enkla handgrepp enkelt att göra om till en gigantisk "Owners Cabin".

Navigationsplatsen, eller snarare kontoret – helt unikt i sitt slag - är en stilstudie i listiga och kreativa lösningar. Den fantastiska navigations-/kontorsstolen är en perfekt plats under långa överseglingar eller vid vardagliga göromål.

Ett rymligt längsgående pentry med mikro, 4-lågig spis/grill/ugn, kyl, frys, stora avställningsytor, mycket skåp samt rinnande varmt och kallt vatten gör pentryt en fröjd att jobba i. Salongens utformning – också här med mycket stuvutrymmen – gör den mycket social och trivsam.

Motorn är en turboladdad Yanmar på 110 hk med en Gori tvåväxlad propeller. Vidare finns dubbla Webastovärmare, livflotte, solpaneler, bogpropeller, sittbrunnstält, isolationstransformatorer samt en helt nyrenoverad segelgarderob - endast för att nämna en liten del av utrustningen.

Möjlighet finns att överta vinterplats inomhus (varmhall) samt även båtplats sommartid.FAKTA
Löa:14,75
Bredd: 4,49
Djupgående: 2,15
Deplacement:12650 kg
Kölvikt: 3750 kg
Motor:Yanmar 4JH4HTE
Effekt: 110 hk
Bränsletankar: 2x240L
Vattentankar: 2 x240L
Kabiner: 3 st
Kojplatser: 6 st

UTRUSTNING
För komplett utrustningslista, se PDF-fil ovan. Nedan följer några exempel på utrustning:
Dyform RF stående rigg, Kevlarförstärkt skrov, livflotte, dubbla Webastovärmare, justerbart akterstag. 


Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Anders Hultman

Telefon: 073-430 35 91
Ring Anders SMS:a Skicka e-post